Productie van verspanen producten voor de defensiesector

Mecasoft produceert onderdelen, gereedschap en assemblageonderdelen voor opdrachtgevers uit defensie, gaande van onderdelen voor precisieproductie tot strategische onderdelen voor vertrouwelijke projecten.

We delen onze knowhow met fabrikanten van schepen, onderzeeërs, drones, vliegtuigen, helikopters of elk ander type voertuig dat verband houdt met defensie, civiele veiligheid of het leger. Onze technieken zijn geschikt voor het snijden van profielen voor geschutskoepels, pantservoertuigen of ultralichte onderdelen voor drones of helikopters.

Gecertificeerde precisiemechanica voor de defensiemarkt

De bewerkte onderdelen van Mecasoft voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende sectoren. Als teken van vertrouwen in onze medewerkers en partners maken wij werk van onze EN9100:2018-certificering.

Deze internationale norm garandeert een kwaliteits- en prestatieniveau dat verwacht wordt in de defensiesector, maar ook in de lucht– en ruimtevaartsector. We garanderen een ongeëvenaarde precisie bij het snijden, boren en texturiseren van metalen, met een uitstekende oppervlaktegesteldheid.

Defense-006-DSC_6829

Vermijd herzieningen van het ontwerp van uw prototypes omdat ze niet geschikt zijn voor industrialisatie.

Onze hoge precisie- en traditionele bewerkingstechnieken

Met tientallen jaren ervaring draagt Mecasoft bij aan het ontwerp en de productie van metalen onderdelen voor defensie. Ons bedrijf gebruikt vakkundig micromechanische technieken (snijden, boren, frezen) door vonkverspanen. We werken met name met een 5-assige microfreesmachine en een 5-assig microsnijcentrum met draad met een diameter van 20 µm, waarmee wij onderdelen met bijzonder complexe profielen kunnen ontwerpen.

Defense-004-FN-Scar
Defense-005-numero2

Uw one-stop-shop

Dankzij ons machinepark en onze partners kunnen wij u alle traditionele bewerkingstechnieken aanbieden. We bieden het voordeel van één enkele partner, zelfs wanneer uw project voorafgaande stappen vereist vóór het snijden met hoge precisie.

Mecasoft neemt het ontwerp van uw product van A tot Z voor haar rekening, in overeenstemming met uw behoeften en binnen de beste termijnen.

Ons deskundig advies via ons studiebureau voor mechanische technieken

Ons werk gaat verder dan het louter snijden van uw onderdelen. In ons studiebureau bestuderen we de haalbaarheid van uw mechanische onderdelen voor de samenstelling van militaire voertuigen en gereedschap. We gaan na wat de beste aanpak is en controleren de kwaliteit van het afgewerkte product.

Defense-007-Mecasoft-Roberty-Sebastien-12

We ontwerpen al uw metalen verspanen onderdelen

Mecasoft bewerkt producten uit alle metalen, zelfs de hardste, en in alle geleidende metalen (aluminium, titanium, roestvrij staal, speciale Inconel-legeringen, enz.) met vonkverspanen.

We werken samen met onze klanten aan prototypes, onderdelen per stuk of in grotere hoeveelheden (van kleine aantallen tot industriële hoeveelheden). Heeft u complete assemblages, assemblageonderdelen, gereedschap of onderdelen voor behandeling nodig? Vertrouw op onze diensten.

De andere sectoren waarin we actief zijn

Onze verwezenlijkingen