Bewerking van hoge precisie onderdelen voor de horloge- en juwelensector

De horlogesector is een van de meest traditionele en perfectionistische sectoren. Dat geldt voornamelijk voor de onderdelen die samen het complexe mechanisme van horloges en klokken vormen, aangezien deze de hoogste precisie en beste afwerking vereisen.

We ontwikkelen getextureerde en machinaal bewerkte uurwerken en componenten voor onze klanten waarbij we bij de plaatsing een nauwkeurigheid tot op de micron garanderen en een oppervlaktegesteldheid van 0,05 µm.

Micromechanica toegepast op onderdelen voor de horloge- en juwelensector

De micromechanische technieken die Mecasoft gebruikt voor de luxesector worden met name gebruikt voor:

  • microbewerking van kleine en middelgrote tandwielen, wielen, nokken, hoogsels, vormen, knoppen en veren voor klokken en horloges,
  • prototyping, texturisering en productie van horlogebehuizingen, sluitingen, slingergewichten, tandheugels, doorngespen en wijzerplaten.
Luxe-003-PIC_4773

Bent u op zoek naar een partner voor het ontwerp en de productie van uw onderdelen die hoge precisie vereisen?

Bewerken van onderdelen voor de vervaardiging van luxeproducten

Onze knowhow kan zowel voor de mechanische als de esthetische aspecten van luxeproducten in de horloge- en juwelenindustrie toegepast worden.

Mecasoft kan alle metalen bewerken die in deze sector worden gebruikt. Onze krachtige, uiterst precieze machines zorgen ervoor dat edele metalen met de grootste precisie en met een minimum aan materiaalverlies worden bewerkt.

Dankzij een voorafgaande studie van het te bewerken onderdeel, en een kwaliteitscontrole aan het einde van het project, garandeert ons studiebureau een eindproduct dat aan al uw verwachtingen voldoet.

De andere sectoren waarin we actief zijn
Luxe-004-106-0618_IMG

Onze verwezenlijkingen