Onderneming

In de sector van de onderaanneming van vonkverspaningswerken bekleedt Mecasoft de eerste plaats in België: “computergestuurd bewerken”.

Mecasoft is sedert meer dan 33 jaar als onderaannemer actief in de sector van de vonkverspaning, en stelt haar grote ervaring inzake precisiebewerking en microverspaning ten dienste van haar klanten.

Omdat Mecasoft beschikt over het grootste machinepark van het land, en dit gekoppeld aan een organisationele flexibiliteit dankzij een continuproductie, kan Mecasoft kwaliteitswerk afleveren met zeer korte levertijden ongeacht het aantal of de grootte van de te bewerken stukken.

Na de recente oprichting van een departement vonkerosief microverspanen is Mecasoft een leader in de sector van de vonkverspaningstechnieken.

Met zijn studiebureau kan Mecasoft al zijn competenties samenbrengen bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen of het verbeteren van de productiemethodes.

MISSIONS et PROJETS

Mecasoft a, depuis toujours, voulu privilégier la mise à disposition de compétences, de machines, de disponibilité, etc… à un grand nombre de partenaires recherchant une si grande expérience en électroérosion.

Depuis les remises de prix faites dans un délai le plus court possible (objectif : 24 heures si possible) jusqu’à la finalisation du produit suivant les exigences des clients.

La mise en place de la norme EN9100-2009 depuis novembre 2014 (aéronautique – défense – spatial) a été faite pour garantir les objectifs déterminés.

 

+ Photo

 

HistoireRéférencesPartenariats